Baby nummer drie

 

Nummer drie is geboren, kom je weer langs? Dat was het begin van het mailtje dat ik een paar weken geleden kreeg van Mariette. Ik had van hun oudste dochter en middelste zoon ook newbornfoto’s gemaakt maar wist niet dat ze zwanger was van nummer 3. Super leuk nieuws en het spreekt voor zich dat ik daar een paar dagen later op de stoep stond. De laatste keer dat ik daar was, zaten ze nog half in de verbouwing van hun superleuke, gezellige huis. Dus ik was naast dat ik heel benieuwd was naar Naud ook wel een beetje nieuwsgierig naar de voltooide verbouwing (nouja, bijna voltooid….). Wat is het mooi geworden en heerlijk dicht bij het centrum van Alkmaar. En even off topic: een ubercoole citroengeranium op stam haha. Die wil ik ook!

Anyway, met drie kinderen in huis is het redelijk druk. Ik kan het weten 😉 En dus als grote zus in de speelgoedbuggy zit, wil kleiner broertje dat ook. Als dat niet lukt, dan doe je de peuterpoging. Die van op de grond liggen en gillen. Deze papa en mama zijn overigens stormvast en zeer relaxt dus dit was slecht een kort moment. Maar ik vind het een hilarische foto en voor de meeste ouders herkenbaar.
Na de eerste koffie (want anders kan ik echt niet werken….) zijn we naar boven gegaan en hebben we een gezellige, relaxte shoot gedaan. Met het hele gezin en af en toe zonder het hele gezin 😉