De grote dag van Ferry & Annedien

 

Omdat ik eigenlijk nooit een blog heb bijgehouden, moet ik een inhaalslag maken. Eigen schuld. Had ik al die jaren maar gewoon alles meteen moeten bloggen. Het is een beetje gemakzucht. Ik vind het nu eenmaal een hoop gedoe om te bedenken wat ik moet schrijven en welke foto’s ik er dan bij moet zetten.

 

Toch is het ook een mooie manier om je werk te laten zien zonder dat je direct je portfolio wijzigt. Dus oke, overstag. Ik ga een blog bijhouden. Althans, ik ga het proberen met enige regelmaat te doen. En dus is hier een bericht over de prachtige bruiloft van Ferry & Annedien. Ik heb ze leren kennen toen ik op een mooie zonnige avond een zwangerschapsshoot met ze deed in Petten. We hadden een schitterende zonsondergang met een meer dan mooi gouden uurtje. Super! Maar goed, daar gaat het hier niet over. Na de newbornshoot van kleine baby Sem kreeg ik een tijdje later een emailtje dat ze zouden gaan trouwen. En ja, ik was erbij!

 

Op 20 september 2019. Echt een fantastisch mooie dag op een toffe locatie: ’t Ruyterhuis in Castricum.
De styling was, laat dat maar aan Annedien over, tot in de puntjes geregeld. De first look deden we op mijn favoriete fotolocatie in Egmond (het duingebied bij Ingang Diederik). Wat is het toch altijd fijn om dat moment te doen op een mooie plek. Geen vuilnisbakken in de buurt, geen rommelige halletjes met jassen. Nee gewoon lekker buiten. Eerlijk is eerlijk, het weer liet het ook toe.

 

Na de first look hebben we ter plaatse ook de fotoshoot gedaan (en werd er gefilmd door Thirza van Krulproducties, als je nog een videograaf zoekt, zoek dan niet verder). De prachtige ceremonie vond buiten plaats en de ringen werden natuurlijk geheel in stijl gebracht door kleine Sem. Taart in de tent, diner in de stal, gasten konden heerlijk buiten hun drankje doen. Gewoon een toffe dag, met een mooi groepje mensen. Genieten! Ik heb hieronder dus echt een kleine willekeurige selectie gepost. Het geeft slechts een indruk, maar geloof mij, het was écht een mooie septemberdag!