LISA MULLER FOTOGRAFIE

zwangerschapsfotograaf
babyfotograaf

 
Pinksterbloem erf 12
1706 AG  Heerhugowaard

06-24809726
lisamullerfotografie@gmail.com

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

 

Ik hoop dat ik je op deze website heb kunnen laten zien wat mijn stijl is. Ik heb geprobeerd te laten zien hoe belangrijk de voorbereiding is. Getracht duidelijk te maken dat er geen tijdsdruk zit op welke shoot dan ook. Dat je net als ieder ander fotogeniek bent en er ook voor jou zo’n mooi resultaat zal zijn. 

 

 

Maar misschien heb je toch nog een vraag. Misschien ben je wel op deze pagina terecht gekomen met een ander doel. Heb je me nodig op ander fotografisch gebied? Wil je je bruiloft vastgelegd hebben? Heb je zakelijke foto’s nodig? Stuur me vooral een berichtje. Mijn focus ligt voornamelijk bij zwangerschapsfotografie en newbornshoots. Vanwege grote drukte in de aanvragen bied ik andere fotografie momenteel niet actief aan maar ik doe ze wel. Als mijn agenda het toelaat. Dus schroom niet en neem contact op!

 

 

 

CONTACTFORMULIER

3 + 2 =

ERVARINGEN

2 keer heeft Lisa ons gezin op de foto gezet. Ze heeft onze trouwfoto’s gemaakt en we hadden laatst een gezellige fotoshoot in het bos. Lisa is creatief, stelt je op je gemak, je kan met haar lachen, ze is super lief en geduldig met kinderen en heeft talent voor fotograferen. Dit maakt dat Lisa mooie en ongedwongen foto’s aflevert en net even anders dan anders! Een absolute topper dus!
Gem & Maartje

As an expat I thought I would find it tough to find a professional photographer that was friendly, accommodating and would be able to capture for us a moment in life which we will cherish forever. ( under short notice). Lisa was prompt in all correspondence and it was so refreshing to work with her. A few days after our shoot, we already booked her for another shoot due to the nature of the way she runs her business and the quality of her work.
Leda

Mijn vriendin en ik hebben afgelopen weekend een shoot samen gedaan. Lisa heeft een ontzettende fijne workflow die leuk en gezellig is maar ook om jou echt op je gemak te laten voelen. Ze is flexibel, maakt top foto’s en wij zijn echt DIK tevreden met de foto’s! Aanrader.
Jaimy & Melissa

Wauw lies, wat zijn ze mooi!
Prachtig gedaan!
Nu al benieuwd naar de rest.
Topper ben je!
We vonden t erg leuk dat je er was!
Liefs van ons
Mike & Nikki

Na een gezellig kennismakingsgesprek hebben wij gekozen voor Lisa Muller om onze trouwdag te fotograferen. Ook tijdens de voorbereidingen dacht ze met ons mee. Een fotolocatie was een lastig ding, maar Lisa hielp ons uit de brand en kwam met een prachtige locatie. Op de dag zelf liep alles vlekkeloos. Ze liep overal tussendoor en was als een echte fotograaf onzichtbaar. Zo hebben wij onwijs spontane mooie foto’s gekregen. Een fotoalbum bij haar bestellen is zeker de moeite waard. Ze maakt er een plaatje van, natuurlijk wel in overleg met ons.
Zeker een aanrader!!
Michelle & Axel

Trouwreportage laten maken door Lisa.
Bij kennismaking al een goede klik met haar, telefonisch / mail goed te bereiken.
We hebben een top dag gehad met jou als fotograaf Lisa, we zijn je onwijs dankbaar voor de prachtige foto’s die jij deze dag heb gemaakt!
 
Hopefully see you soon #Zwangerschapsshoot / #Newbornshoot.
 
Veel liefs,
Mark & Anouk
Mark & Anouk