Selecteer een pagina

€ 245 inclusief alle bestanden

Als liefde leven wordt krijgt geluk een naam
Portfolio

Roze wolk of niet?

Zeg eens eerlijk, hoe vind je het om zwanger te zijn? Geniet je er van? Is jouw wolk heerlijk zuurstokroze? Dat is echt top! Je zult absoluut stralen tijdens je zwangerschapsshoot!

Ik weet echter dat er ook een groep vrouwen rondloopt die het hele in verwachting zijn niet persé fantastisch vinden. Misschien kwam dat gevoel wel volkomen onverwacht. Onder invloed van hormonen neemt je lijf soms een loopje met je. Van gekke zwangerschapscravings tot meer serieuze vormen zoals zware misselijkheid, een complexe zwangerschap en zelfs neerslachtigheid.

Dat is best heftig en soms is die roze wolk dus gewoon niet roze. Soms is ie grijs en is de werkelijkheid anders dan je je had voorgesteld. En daarom wil ik dit hier toch aankaarten. Juist als je je zo voelt, twijfel je aan de zin van een zwangerschapsshoot. Je vindt jezelf niet mooi, niet fit of niet moedig genoeg. Wat de reden ook is, geef het aan. Ik begrijp dat de drempel soms hoog is maar er is ook voor jou altijd een mogelijkheid om tóch een mooie herinnering te maken aan deze periode. Linksom of rechtsom, het is wél de aanloop naar je nieuwe leven als mama. En dan is een zwangerschapsshoot evengoed een goed idee nietwaar?

 

 

 

 

Alles op een rijtje

De investering

Jouw shoot kost € 245

Weet je wat een investering? Het is een opoffering in geld, tijd of mankracht ten behoeve van een doel dat pas op lange termijn wordt behaald. Naast dat je letterlijk een investering doet, doe je ook een figuurlijke investering, namelijk je tijd. Dat doe ik ook en samen gaan we daarmee een doel op lange termijn halen. We maken een tastbare herinnering aan een periode die nooit meer terugkomt maar waar je altijd op terug kunt kijken. Trouwens, in dit geval heb je ook een korte termijn doel. Immers, je hebt binnen een week super veel mooie foto’s waar je nog voor je bevalling trots op kunt zijn en aan iedereen kan laten zien.

Client Closet

Sinds een paar jaar werk ik met een client closet. Een klantengarderobe. Eigenlijk ontstaan uit een soort eigen belang. Als fotograaf heb je een bepaald beeld in je hoofd, een stijl, die het gemakkelijkst te volgen is als de kleuren elke keer weer bij elkaar passen. Ik kies dus zelf voor jurken in bruintinten, zandkleur, linnen stoffen, khaki, offwhite. De tijd van felle kleuren, spierwitte gestreken overhemden en teksten op kleding is wat mij betreft voorbij. Kies daarom vooral in de tinten die je ziet op de foto’s op mijn website. Dan zit je altijd goed. En ik heb dus altijd een selectie van mijn mooiste jurken mee voor jou. Zodat je je extra mooi voelt!

Inclusief

Wat is er nog meer bij de prijs van 245 euro inbegrepen? Een shoot op een doordeweekse dag waar je ongeveer twee uur voor uit moet trekken. De locatie die we uitkiezen ligt meestal binnen 15 km van mijn huisadres (1706, Heerhugowaard) en dan zijn de reiskosten voor mijn rekening. Daarbuiten reken ik wel reiskosten. We boeken twee data zodat we bij (te) slecht weer gemakkelijk kunnen verplaatsen. Uiteraard is dit geheel kosteloos. De uitgebreide PDF met kleding- en stylingtips stuur ik je na het vastleggen van de data via wetransfer toe. Na de shoot ontvang je ook de bestanden via wetransfer.
Voor shoots in het weekend geldt een toeslag van 35 euro en komt daarmee op 280 euro. Je hoeft geen aanbetaling te doen en betaalt de shoot na afloop maar voor levering van de foto’s. 

 

Zwangerschapsfotografie

Vol verwachting in verwachting
Reserveer direct jouw shoot
Weersverwachting

Wat als het slecht weer is?

Een paar dagen voordat we elkaar treffen op de locatie gaan we het weer goed in de gaten houden. Mocht het echt te slecht zijn, dan verplaatsen we de shoot naar de backup-datum. Deze tweede datum moet je dus echt vrij houden in je agenda. Het is te slecht weer als het regent of heel hard vriest en daarbij waait. In de praktijk vindt de shoot eigenlijk altijd plaats op de eerste datum. In de wintermaanden vinden de shoots overdag plaats, maar in de zomer moet je rekening houden met een shoot later op de dag. Het liefst twee uur voor zonsondergang. Vanaf dat moment wordt het licht met de minuut zachter en mooier. Mocht je de voorkeur geven aan een binnenlocatie, dan komen de eventuele kosten bovenop de shootprijs van 225 euro. Wil je de shoot liever bij jou thuis? Stuur me dan even een berichtje om te overleggen.

Lieve woorden

Wat zeggen anderen?

v

Damiaan & Renate

Een fantastische fotografe met een subliem gevoel van timing om bijzondere momenten vast te leggen. Lisa bekijkt de shoot niet door een geposeerde bril maar creëert dagelijkse, normale omstandigheden die zij dan prachtig weet vast te leggen. Een absolute topper!

v

Jiska

Lisa weet op een fantastische manier jou en je gezin natuurlijk neer te zetten. Geen gemaakte plaatjes met geforceerde glimlachjes, maar prachtige oprechte emoties, die je diep kunnen ontroeren. Zeker een aanbeveling waard!

v

Meggy

Super toffe zwangerschaps shoot gedaan in Petten!
Lisa stelt je erg op je gemak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik zal je aan iedereen aanraden!

Sometimes you never know the value of a moment until it becomes a memory

Op tijd reserveren

Door de vele aanvragen en het beperkt aantal shoots dat ik in het weekend doe, is mijn agenda meestal aardig gevuld. Wil je dus zeker zijn van een plekje, boek dan tijdig jouw zwangerschapsshoot. Ik reserveer voor jou twee dagen en je ontvangt de PDF. Overigens hoef je bij mij geen aanbetaling te doen. Je betaalt achteraf na de shoot vóór aflevering van de foto’s.

 

Volg je mij al op Instagram?