Hi! Nice to meet you…

 

Wat een kansloze beginzin LOL. Maar toch leuk dat je dit stukje website opzoekt. Op de homepage heb ik al even genoemd dat ik in Heerhugowaard woon. Maar dat heeft dan weer niets te maken met waar ik werk. Want er zijn zoveel mooie locaties te vinden om schitterende foto’s te maken. Mocht je nog een toplocatie weten, buiten of binnen: ik hoor het graag!  Ik kan nu eenmaal niet alles ontdekken in mijn eentje.

Het gekke van dit stukje website is dat ik me moet voorstellen. Dat lees je altijd op fotografenwebsites. Dat er een klik moet zijn omdat je als fotograaf een bijzonder moment vastlegt. Ik geloof dat ik dat ook altijd heb geroepen. Aan de andere kant: als ik gewoon gezellig mijn werk doe, dan maakt het volgens mij niemand uit dat ik mijn koffie zwart drink en dat ik van tuinieren hou. Want als jullie allebei thee drinken en een volledig bestrate achtertuin hebben, hebben we geen klik en wordt het niets 😉 Geintje natuurlijk. 

 

Mijn werkwijze

Wat ik belangrijker vind is dat jullie weten hoe ik werk. Over het algemeen willen mensen namelijk niet op de foto. Maar er is een belangrijk moment. Dus we moeten wel. Maar op de foto moeten of gaan voelt ongemakkelijk. Zeker in het begin. En om de cliche’s even te melden: klopt, iedereen roept zonder uitzondering dat hij of zij nooit leuk op de foto staat. En ontzettend niet fotogeniek is. Geen geboren Doutzen Kroes of Naomi Campbell. Geen paniek!

Het goede nieuws is dat ik voor mijn foto-unieke (dat is fotogeniek level 2) modellen een oplossing heb. Een werkwijze waardoor je lekker ongedwongen op de foto gaat. Een trucje waarbij je niet zo bezig bent met het feit dat ik er ook sta met mijn camera die natuurlijk wel op jou of jullie gericht is want daar kwamen jullie tenslotte voor. Ik babbel jullie door de shoot heen en voor je het weet vind je het nog leuk ook 😉 

Oh en om toch een idee te geven wie ik ben: een beeld zegt meer dan woorden toch?

Lieve groet,