Mijn werk @locatie

Het overgrote deel van mijn zwangerschapsshoots vindt, zoals je inmiddels wel hebt gezien, buiten plaats. In overleg bepalen we de meest geschikte locatie daarvoor en geloof me, er zijn echt ontzettend veel mooie (rustige) plekken waar we jouw zwangerschap kunnen vastleggen zonder dat er overal mensen rondlopen die komen kijken wat we allemaal aan het doen zijn. Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie misschien twijfelt aan het feit dat je je buiten zou moeten omkleden. In de praktijk heb ik gemerkt dat bijna elke zwangere dame die je inmiddels is voorgegaan na vijf minuten al over dat gevoel heen is. Oke, soms duurt het zeven minuten. En soms misschien maar dertig seconden 🙂  En dat mag en is geen enkel probleem. De moraal van dit verhaal? Gewoon doen. Soms moet je niet denken, maar je gewoon focussen op het einddoel…. Kijk hieronder naar allerlei einddoelen. Daar ga je je toch gewoon voor in de buitenlucht omkleden?