Mijn werk @newborn

Al die kleine lieve kindjes die er na al die prachtige zwangerschapsshoots geboren worden: ik vind het zo leuk om mijn modellen terug te zien na de bevalling om ook de eerste dagen van het nieuwe gezinsleven vast te leggen. Even horen hoe de bevalling is gegaan (want daar hebben we natuurlijk al over gesproken tijdens de zwangerschapsshoot) en natuurlijk niet te vergeten al die lieve namen. Zo leuk! Overigens is het niet zo dat ik standaard altijd een newbornshoot doe hoor want soms leg ik gewoon alleen de zwangerschap vast. Neemt niet weg dat ik altijd heel benieuwd ben naar jullie kindje. Dus mocht je alleen een zwangerschapsshoot boeken: vergeet je me niet even een appje te sturen als je bevallen bent 😉   Welk wondertje met bijpassende mooie naam is er bij jullie geboren? Hieronder kun je zien hoe een newbornshoot eruit ziet qua resultaat. Gewoon relaxt, ontspannen, in het ritme van de baby en zijn drang naar melk 😉 met veel geduld en zeker niet gehaast. Dan kom je uiteindelijk tot mooie beelden.