Newborn

Het allereerste begin met je kindje is eigenlijk maar een relatief korte periode. Ze zijn dan nog zo klein maar worden zo snel groot. Laat mij het voor jullie vastleggen, zodat je aan die eerste dagen prachtige beelden overhoudt.

Afspraak maken

Je bent zwanger, wanneer plan je je newbornshoot?

 

Tijdens je zwangerschap komt er van alles op je af. Er moet van alles geregeld worden van kinderwagen tot babykamer en van zwitsal babyolie tot luieremmers. En natuurlijk vraag je je af wanneer je nu het beste een zwangerschapsshoot en/of een newbornshoot kunt plannen. Voor meer informatie over zwangerschapsfotografie kun je klikken op deze link. Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda is het fijn als je een aantal weken van tevoren je uitgerekende datum doorgeeft. Ik houd dan rekening met een appje, telefoontje of mailtje rond die periode. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken dat ik vol zit.

 

Je kindje is geboren, wanneer vindt de newbornshoot plaats?

 

De newbornshoot vindt het beste plaats tussen ca de vierde dag na de geboorte en ongeveer drie weken daarna omdat je baby overdag dan nog veel slaapt. Ik kom bij jullie thuis fotograferen. De ervaring leert dat newbornfotografie veel tijd en geduld kost en dat is prima! Die tijd nemen we ook. We houden het ritme van jullie kindje aan en dat betekent dat er altijd tijd is om rustig te voeden als dat nodig is of een luiertje te verschonen. Tijdens dat soort momenten fotografeer ik vaak het babykamertje en andere details. Omdat ik vind dat babytjes van zichzelf mooi en puur zijn, gebruik ik tijdens de fotoreportage van jullie kindje in principe geen materialen en versieringen (denk aan mandjes, kistjes, mutsjes, wraps etc.). Puur en simpel, less is more. Om een goed beeld te krijgen van de newbornshoot klik je op deze link.

Lisa Muller Fotografie Pinksterbloem Erf 12 1706 AG Heerhugowaard +31 (6) 24 809 726 lisamullerfotografie@gmail.com

Reserveer je newborn fotoreportage op tijd zodat je zeker bent van een plekje in mijn agenda

Handig om te weten: bij elke fotoshoot die je bij mij boekt ontvang je altijd de mooiste foto’s via wetransfer. Tijdens een fotoshoot, of het nu om familiefotografie gaat of een andere shoot, je krijgt gewoon altijd de mooiste beelden die ik heb gemaakt. Bij elke fotoreportage die ik maak zitten minimaal 30 bestanden maar vaak lopen de aantallen flink op.