WIE IS DE FOTOGRAAF?

 

Dat ben ik! Ik ben de fotograaf. Lisa. Uit Heerhugowaard. Daar woon ik met mijn man en drie zoons. De jaren van zwangerschap, bevallingen en luiers verschonen liggen voor mij inmiddels alweer een tijdje achter me.
 
Maar daarom vind ik het ook zo leuk dat ik die bijzondere periode steeds weer opnieuw beleef.
Omdat ik mag werken met mooie zwangere vrouwen die ditzelfde nu mee maken.
 
Het doel van dit stukje op mijn website is om je te vertellen wie ik ben. Ik vraag me wel eens af of de welbekende klik met een fotograaf ontstaat door dit korte voorstelrondje 🙂 Als ik namelijk gewoon gezellig, ontspannen en relaxt mijn werk doe (en dat doe ik, met veel liefde en veel plezier!) dan maakt het denk ik niemand echt uit dat ik mijn koffie zwart drink, van tuinieren hou, Spaans aan het leren ben en een enorme fan ben van kringloopwinkels. Toch? 

 

Nee, belangrijker vind ik dat jullie een goed beeld krijgen van hoe ik werk. Over het algemeen willen mensen namelijk niet heel graag op de foto. En al helemaal niet als ze moeten poseren. Ojee, ga ik jullie ook laten poseren dan? Ja en nee. Beetje ingewikkeld. We doen het allebei niet en we doen het allebei wel.
 
In het begin is het misschien even wennen, maar ter plaatse – op de locatie – ga ik je eerst in alle rust uitleggen wat je moet doen. Hoe je mooi kunt staan, hoe je mooi kunt kijken. Hoe zet je nou je benen en hoe hou je je armen zo dat je buik het mooist uitkomt?  Ik help je erbij! Ik leg je ook uit dat je niet constant in de camera hoeft te kijken. Gaandeweg de shoot, de een wat sneller dan de ander, voelt vrijwel iedereen zich op zijn gemak. Ik werk met vragen en opdrachten zodat je ook niet steeds het gevoel hebt dat je op de foto gezet wordt. Als je mijn uitleg en aanwijzingen volgt dan zul je merken dat het een volkomen ontspannen en relaxt fotomoment is. En belangrijker: je zult trots zijn op het resultaat.
 
Dus nu weet je toch een beetje meer én ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen geruststellen dat het allemaal goedkomt tijdens de shoot. De rest over mijzelf en alles waar je nog meer benieuwd naar bent, vertel ik je gewoon live. Als we elkaar ontmoeten!
 
Lieve groet,
 
 

 

Om het je gemakkelijk te maken heb ik hieronder het contactformulier voor je neergezet.
Handig om meteen je aanvraag voor een shoot te versturen nu je gelezen hebt hoe ontspannen en relaxt de shoot gaat zijn!
 
Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op je berichtje!
 
Ik werk dus door heel Nederland, ik kom graag overal waar het mooi is!

2 + 12 =