MIJN OVERIGE WERK

 

KUN JE MEER?

 

 

Oja, zeker! Sinds ik fotografeer, heb ik eigenlijk altijd alles gedaan. Van familieshoots, trouwfotografie & loveshoots tot drie jaar lang de schoolfotografie op de Montessorischool in Heerhugowaard. Uitvaartfotografie, pasfoto’s door heel Noord-Holland voor een online ‘smoelenboek’ voor eerstelijns hulpverleners, social media-shoots, foto’s voor websites van verschillende bedrijven en scholen, landschapsfotografie, reisfotografie. Het enige dat ik niet veel doe is macrofotografie, maar wie weet…… Voor nu is het van belang te weten dat je me te allen tijde kunt vragen voor je shoots op fotografisch gebied!

 

 

Mijn uitgangspunt is altijd een op maat gemaakte reportage. Dat vereist natuurlijk altijd voorbereiding, maar een goede voorbereiding is nog steeds het halve werk. Ik probeer er dus altijd achter te komen wat iemand graag wil zien als resultaat. Daar werken we vervolgens samen naar toe.

 

Shoots lever ik altijd bewerkt af via wetransfer. Je krijgt dan via de email een link waarbij je heel gemakkelijk alle bestanden op je computer, tablet of mobiele telefoon kunt downloaden. Super easy. 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie neem gerust contact op!

8 + 14 =