Ik vind jou lief, gewoon zo lief en daarom is de reden

 

Soms weet je gewoon niet precies waarom je de ander zo leuk vindt. Dat kun je niet altijd uitleggen. Het is het gevoel dat iemand je geeft en dat is een gevoel waar je heel blij van wordt. Daarom is dan ook een goede reden op de vraag waarom je iemand lief vindt. Aan de andere kant is het voor de persoon in kwestie fijn te horen waarom hij of zij door jou de allerliefste gevonden wordt. Heb je het wel eens hardop gezegd? Of denk je het wel maar durf je de woorden niet hardop uit te spreken. Ik zal je alvast verklappen dat je ze tijdens de shoot gaat uitspreken. Niet tegen mij. Maar wel tegen haar. Of tegen hem. Zonder dat ik het hoor….

Wat is eigenlijk het doel van een loveshoot? Waarom zou je dat doen? De reden dat je vast kunt wennen aan mij en mijn ‘gedrag’ omdat ik misschien ook jullie trouwfoto’s ga maken, vind ik op zich altijd leuk bedacht, maar mag niet de hoofdreden zijn. In mijn ogen dan. Nee, ik vind dat het doel van een loveshoot moet zijn om jullie verliefdheid, jullie liefde voor elkaar te ‘digitaliseren’. Ik vond dat wel mooi bedacht, jullie liefde digitaliseren. Want we gaan op een toffe locatie foto’s maken waarbij mijn camera jullie liefde wegschrijft op de geheugenkaart. En dat kaartje neem ik mee naar huis. Daar ga ik het bewerken tot een waardevolle herinnering. Voor jullie. Voor later. Dat is de reden dat je een loveshoot moet doen. Of je nu gaat trouwen of niet. En daarbij, aan mij wen je sowieso nooit 😉 

 

Kortgezegd:

  • een super leuke ik-vind-jou-lief-shoot op locatie
  • geen geposeer maar lekker ontspannen
  • digitale bestanden via wetransfer 
  • reiskosten in de buurt van Heerhugowaard en Alkmaar inbegrepen
  • mocht je haar ten huwelijk gaan vragen, dan wil ik er zeker bij zijn 🙂 

Lisa Muller Pinksterbloem erf 12 1706 AG  Heerhugowaard lisamullerfotografie@gmail.com