TARIEVEN 2020

zwangerschapsshoots
newbornshoots
babyshoots

IK VIND HET EEN INVESTERING

 

De definite van investering volgens Wikipedia is als volgt: “Een investering is een opoffering in geld, tijd of mankracht (personeel) ten behoeve van een doel dat pas op lange termijn wordt behaald.”

 

Bij een fotoshoot denk je eigenlijk helemaal niet aan een investering. Tenminste, ik denk van niet. Je kijkt naar de prijs, denkt ‘dat kan heus wel goedkoper’ en zoekt verder. Dat kan en gelukkig mag dat ook! Uiteindelijk kun je je geld maar 1 keer besteden.

 

Toch is dat fotograaf-technisch misschien toch te kort door de bocht. Foto’s zijn vastgelegde ervaringen. Het is het vastleggen of vereeuwigen van momenten die nooit meer terugkomen. Een foto verandert ook steeds. Met het verstrijken van de tijd verandert de betekenis van het beeld dat is gemaakt. Eerst ontroert een foto je misschien vanwege het onderwerp. Maar na tientallen jaren ontroert het juist vanwege al die jaren die verstreken zijn.

 

Dus laten we het gewoon maar een investering noemen. Ondanks dat Wikipedia van mening is dat het alleen een lange termijn effect betreft ben ik van mening dat het zeker ook een korte termijn effect heeft, namelijk de hele serie foto’s van een prachtig moment in je leven. Je kunt daar met ontroering, verbazing, verwondering naar kijken.

 

Hoe kostbaar zulke beelden zijn realiseren we ons soms niet eens op dat moment maar soms pas jaren later. Daarom: investeer in het vastleggen van momenten die nooit meer exact zo terugkomen als dat ze zijn op dit moment. Hieronder vind je duidelijk en overzichtelijk alle prijzen.

 

ERVARINGEN

Lieve lieve Lisa,
Héél erg bedankt voor de foto’s.
We vinden ze prachtig en heel waardevol. Ik ben er ontzettend blij mee en ook best een beetje trots, zeker gelet op waar we vandaan komen.
Dankzij jou was het een hele leuke en ontspannen ervaring en dat is in de foto’s terug te zien, vinden wij. Dus nogmaals: heel veel dank!
Marc & Linda

Hele leuke, goede en gezellige shoot gehad met Lisa! Ze neemt rustig de tijd, heeft een prettige en ontspannen werkwijze en deinst er niet voor terug om ook in de natuur op de grond te gaan liggen om de mooiste en unieke platen te maken. 🙂 We hadden een hele leuke avond en de foto’s waren ook nog eens snel bewerkt en geleverd. Zeker een aanrader !
Ruth & Joep

Genoten van Lisa bij ons thuis over de vloer voor een Newborn shoot. Ook onze oudste vond het fantastisch, voelde zich erg op haar gemak bij Lisa en die is niet zo makkelijk qua foto’s laten maken. Lisa is erg persoonlijk, rustig en maakt prachtige foto’s, je merkt bijna niet dat ze er is. Wwij wilde graag foto’s in huislijke sfeer en omgeving, zonder props en strikjes en dat heeft Lisa heel mooi vastgelegd.
Hele leuke en mooie preview eerst ontvangen en daarna de collage foto’s echt heel blij mee. Dank je wel Lisa!
Anneke

Heb je belangstelling voor een fotoshoot? Of heb je nog vragen? Heb je andere vragen/verzoeken op fotogebied (bruiloften, familieshoots, zakelijke fotografie, uitvaartfotografie etc)?
Ik hoor graag van je. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op je berichtje!
Ik woon in Heerhugowaard, maar ik werk door heel Nederland. Ik kom dus ook graag jullie kant op!

14 + 3 =