Selecteer een pagina

Don't trade your authenticity for approval
Portfolio

Take the risk or lose the chance

Zeg eens eerlijk, kijk jij wel eens op Instagram of elders op internet naar mooie foto’s en voelt het dan alsof iedereen maar heel gemakkelijk en altijd leuk op de foto staat? Onthoud altijd dat niets is wat het lijkt. Voordat er 1 foto met zorg geplaatst wordt, zijn er ongeveer 35 gemaakt, de nodige filters overheen gegaan en voorzien van wat photoshop trucjes om jou te laten geloven dat dat de werkelijkheid is.

Laat je niet gek maken! Maar neem je voor om lief voor jezelf te zijn. Heb je moeite met je veranderende lichaam nu je zwanger bent? Of ben je niet zwanger maar vind je het hoe dan ook lastig om het hoofd te bieden aan het beeld dat bestaat dat vrouwen alleen maar perfect zijn met maat 36? Gelukkig is de trend aan het veranderen en dat is maar goed ook.

Ik vind dat elke vrouw mooi is. Elke vrouw verdient het om door haarzelf gerespecteerd en gewaardeerd te worden. En ik wil je dat graag laten zien. Take the risk. Maak een afspraak. Samen gaan we een prachtige herinnering maken aan waar jij nu staat in het leven. En echt, het leven is mooier als je van jezelf houdt. En ja, dat is bij tijd en wijlen heel hard werken maar lief zijn voor jezelf levert je veel op! Just Be-You-Tiful!

 

 

 

 

Alles op een rijtje

Tarieven

Personal € 200,00

Ik wil graag dat jouw personal shoot een ervaring voor je is. Een fijne ervaring. Een moment voor jezelf. En dat komt helemaal goed! Voor wie is de personal shoot? Voor iedereen die een mooie serie foto’s van zichzelf verdient. Denk aan een leuk kado om te geven aan een jong volwassene. Geef je borstvoeding en wil je die magie vastleggen? Om het mooiste resultaat te krijgen heb ik voor jou een PDF gemaakt die je toegestuurd krijgt na het boeken van jouw shoot. Ik heb er allerlei tips op het gebied van styling en kleding in gezet maar ook hoe we de locatie kiezen want die moet goed bij je passen. Ook bij de personal shoot mag je natuurlijk gebruik maken van mijn client closet.

Je kunt er van uit gaan dat ik er tijdens de shoot voor zorg dat jij je jezelf kunt zijn en je comfortabel voelt zodat ik je op je mooist kan fotograferen. Zo krijgt je zelfvertrouwen een boost en heb je foto’s waar je trots op bent.

Deze shoot kost 200 euro en we zijn er ongeveer anderhalf uur mee bezig. Je krijgt van mij binnen een week alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte bestanden via wetransfer. Denk om de weekendtoeslag van 35 euro.

Zwanger € 245,00

Een zwangerschapsshoot op locatie kost bij mij 245 euro op een doordeweekse dag. Dit is inclusief een stylingguide om je shoot goed voor te bereiden. Wil je liever in het weekend dan betaal je een toeslag van 35 euro. Een shoot duurt ongeveer 1,5/2 uur. Net als bij al mijn andere shoots ontvang je op dezelfde dag nog een sneakpreview en binnen een week alle bewerkte bestanden digitaal. Kiezen is dus niet nodig.

In mijn client closet bevinden zich veel prachtige jurken die geschikt zijn om te lenen voor jouw unieke zwangerschapsshoot. Het zijn allemaal naturel- en aardetinten voor het mooiste resultaat. Je mag ze kosteloos gebruiken en zoveel je maar wil.

Boek je shoot tijdig om teleurstelling te voorkomen. De beste tijd om een zwangerschapsshoot te boeken ligt ergens tussen de 31 en 36 weken. Het is eigenlijk net wat jij zelf prettig vindt. Natuurlijk zijn je partner en eventuele andere kindjes van harte welkom.

 

Lieve shoot € 245,00

Wat versta ik onder een lieve shoot? Ik moest even nadenken over mijn verzinsel ‘lieve shoots’. Ik bedacht het omdat ik ‘familiefotografie’ wilde vermijden. Want samen met je moeder op de foto om een mooie herinnering te maken is geen familiefotografie. Dat vind ik een lieve gedachte. Zo ook een shoot met je lieve dreumes of je beginnende puber. Met je hartsvriendin waar je al jaren lief en leed mee deelt. Of inderdaad, de alom bekende (en superleuke) loveshoot om jullie liefde te vieren. Zaken om dankbaar voor te zijn en dierbaar genoeg om vast te leggen op een gezellige, ontspannen manier. Het is altijd makkelijk om een excuus te verzinnen waarom je een shoot niet plant en doorschuift naar ‘later’. Misschien is het nu de tijd om te bedenken waarom je het deze keer wél gaat doen!

Je ontvangt ook hier een PDF met styling en kledingadvies en alle digitale bestanden. De shoot duurt maximaal 1,5 uur. Let op de weekendtoeslag van 35 euro.

No one is you and that's your power
Reserveer direct jouw shoot
Weersverwachting

Wat als het slecht weer is?

Een paar dagen voordat we elkaar treffen op de locatie gaan we het weer goed in de gaten houden. Mocht het echt te slecht zijn, dan verplaatsen we de shoot kosteloos. Voor zwangerschapsshoots spreek ik altijd twee data af omdat we daar iets meer tijdsdruk hebben. Deze tweede datum moet je dus echt vrij houden in je agenda. Het is te slecht weer als het regent of heel hard vriest en daarbij waait. In de praktijk vindt de shoot eigenlijk altijd plaats op de eerste datum. In de wintermaanden vinden de shoots overdag plaats, maar in de zomer moet je rekening houden met een shoot later op de dag. Het liefst rond zonsondergang. Vanaf dat moment wordt het licht met de minuut zachter en mooier. Mocht je de voorkeur geven aan een binnenlocatie, hou er dan rekening mee dat er voldoende natuurlijk licht in de ruimte moet binnenvallen. Eventuele kosten voor een binnenlocatie komen boven op de prijs van de shoot zelf.

Lieve woorden

Wat zeggen anderen?

v

Damiaan & Renate

Een fantastische fotografe met een subliem gevoel van timing om bijzondere momenten vast te leggen. Lisa bekijkt de shoot niet door een geposeerde bril maar creëert dagelijkse, normale omstandigheden die zij dan prachtig weet vast te leggen. Een absolute topper!

v

Jiska

Lisa weet op een fantastische manier jou en je gezin natuurlijk neer te zetten. Geen gemaakte plaatjes met geforceerde glimlachjes, maar prachtige oprechte emoties, die je diep kunnen ontroeren. Zeker een aanbeveling waard!

v

Meggy

Super toffe fotoshoot gedaan in Petten!
Lisa stelt je erg op je gemak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik zal je aan iedereen aanraden!

Wake up with determination. Go to bed with satisfaction.

Op tijd reserveren

Door de vele aanvragen en het beperkt aantal shoots dat ik in het weekend doe, is mijn agenda meestal aardig gevuld. Wil je dus zeker zijn van een plekje, boek dan tijdig jouw fotoshoot. Overigens hoef je bij mij geen aanbetaling te doen. Je betaalt achteraf na de shoot vóór aflevering van de foto’s.

Let op: newbornshoots doe ik alleen op aanvraag. Een newbornshoot kost 275 euro en duurt maximaal twee uur. Ik werk op basis van lifestyle fotografie en maak dus geen Anne Geddes-like foto’s. Het is veeleer een reportage van jou/jullie met jullie zoon of dochter in de tweede of derde week na de bevalling.

 

Volg je mij al op Instagram?