Jouw zakelijke fotografie

Jij als ondernemer bent vanzelfsprekend trots op wat je doet, maakt of verkoopt. Je hebt een prachtig product of dienst en dat gaan wij samen aan jouw doelgroep laten zien. We gaan samen werken aan een op maat gemaakte beeldbank. Vanaf nu ben je geen tijd meer kwijt aan het zoeken naar goede stockfoto’s maar beschik je over een ruime serie digitaal beeldmateriaal van jouw eigen bedrijf en jouzelf die je in kunt zetten voor je website, social media of publicaties etc.  Super efficiënt, super handig!

Mijn werkwijze

 

 

Bij elke shoot vind ik het belangrijk om alles goed voor te bereiden. Zeker bij een zakelijke shoot is het prettig om elkaar al even gesproken en gezien te hebben.  Dat kunnen we digitaal doen maar ook face to face. In elk geval is de insteek van dit gesprek dat ik een goed beeld krijg van jouw product, dienst én persoonlijkheid. Zichtbaar worden voor je doelgroep door middel van de juiste foto’s is ons doel. In je eentje kom je ver, samen kom je verder….

 

De foto’s zullen we maken op locatie. Natuurlijk kun je daarbij denken aan je bedrijf zelf maar denk ook eens aan een locatie die goed past bij je product, dienst of  doelgroep. We kunnen ook kiezen voor een combinatie. In elk geval denk ik graag met je mee over wat de juiste strategie is en wat de sterkste beelden gaat opleveren.

 

Als huiswerk na ons gesprek mag je een klein digitaal moodboard maken waarbij je op internet naar wat beelden zoekt die jou aanspreken. Op die manier krijg ik snel inzicht in wat jij mooi vindt qua stijl.

De shoot zelf verloopt op een ontspannen en relaxte manier. We nemen de tijd om alles te doen wat we voorbereid hebben. Meestal gebruik ik daarvoor de checklist en het moodboard, zodat we niets vergeten. Ook een serie portretfoto’s ontbreekt natuurlijk niet. Na bewerking stuur ik je alle bestanden digitaal via wetransfer en zie daar, je eigen beeldbank met heel veel foto’s afgestemd op je wensen!

Dit zeiden anderen over hun shoot

Dit was mijn allereerste fotoshoot ooit en eerlijk gezegd vond ik dat best spannend. Maar wat ben ik blij dat ik voor Lisa heb gekozen. Al direct bij het eerste e-mailcontact moest ik lachen om Lisa’s opmerkingen en daardoor wist ik dat zij me tijdens de shoot zou kunnen helpen om te ontspannen. Naar aanleiding van mijn moodboard en wensen kwam Lisa direct met een locatie die perfect bij mijn huisstijl past. In verband met het weer moesten we op het laatste moment even snel schakelen, maar wat ben ik blij dat dat kon, want we hadden uiteindelijk het meest prachtige licht.
Dankzij Lisa werd mijn allereerste fotoshoot een fantastische ervaring! En als enorme bonus heb ik nu een heleboel prachtige foto’s van mezelf die ook nog eens perfect aansluiten bij mijn huisstijl. Voor mijn gevoel ging Lisa echt honderd stappen verder dan we hadden afgesproken en dat is duidelijk terug te zien in het resultaat. Ik ben ontzettend blij met en trots op hetgene wat wij samen hebben neergezet. Dank je wel, Lisa!

Wendy 

www.wendyiris.nl

” Try and fail but never fail to try. “

Een eigen beeldbank van jouw bedrijf of product kost 325 euro. Dit is inclusief:

 

 • minimaal 2 uur fotografie
 • meerdere locaties mogelijk
 • kennismakingsgesprek
 • zorgvuldige voorbereiding mbt locatie en kleding
 • 70+ digitale bewerkte bestanden op hoge resolutie
 • let op: prijs is exclusief btw

Wat kun je nog meer verwachten als we samen aan het werk gaan?

 

 • een ontspannen shoot
 • checklist/moodboard ter ondersteuning
 • mooi weer natuurlijk!
 • maar bij slecht weer verplaatsen we de shoot (vanzelfsprekend kosteloos)
 • ik werk op basis van vertrouwen en werk dus niet met aanbetalingen

Dit zeiden anderen over hun shoot

Sanna Kaper 

www.viejalee.nl

” Wees jezelf. Er zijn al zoveel anderen. ”    – Loesje