Jouw zwangerschapsshoot

Hoe gaat het met je hormonen? Heb je al vreemde, bizarre acties uitgehaald? Dingen vergeten? Chocola gegeten? Kroketten? Boterhammen met appelstroop terwijl je nooit van appelstroop hield? Heb je al dingen geroken die anderen niet kunnen ruiken (zucht….dat had ik, gelukkig kan ik er achteraf heel hard om lachen). Anyway, er gebeurt van alles in je lijf, dat is wel duidelijk. Wist je trouwens dat je hart groter wordt tijdens je zwangerschap? Figuurlijk en ook letterlijk? Figuurlijk kon ik wel bedenken. Je houdt immers al enorm veel van dat kleine groeiende wezentje in je buik, terwijl je hem of haar nog niet eens hebt ontmoet. Maar letterlijk realiseerde ik me pas later. Want je hart moet de toegenomen hoeveelheid bloed in je lichaam kunnen verwerken. Bijzonder toch, die negen maanden? Geniet er nog maar even van!

 

En om dat genieten even kracht bij te zetten, denk je er blijkbaar over om die bijzondere periode vast te laten leggen. Althans, ik vermoed dat je geen boodschappen komt doen op mijn website wink Gelukkig maar, want ik heb super veel zin om jou (en je partner) blij te maken met een prachtig aandenken.

Mijn werkwijze

 

Ik vind het belangrijk dat we de tijd nemen. Mijn shoots nemen meestal zo’n 2 a 3 uur in beslag. Kijk, wanneer jij je shoot plant, hangt een beetje van jezelf af. Ik hou niet echt een bepaald aantal weken aan. Wat voor de een met 32 weken al zwaar wordt om wat voor reden dan ook, heeft de ander misschien pas met 35 weken. Dus laten we zeggen ergens tussen de 30 en 40 weken, met de kanttekening dat 40 weken waarschijnlijk wel heel erg op het nippertje is. Maar ja, je zult maar net met 40 weken bedenken dat je tóch nog een shoot wil. Wat je ook bedenkt: we doen het rustig aan. Want we moeten tussendoor nog kletsen, lachen, omkleden, stukje lopen. Ik ben ook gewoon heel erg benieuwd naar jouw verhaal. Dus tijd gaat evengoed vrij snel voorbij. Afraffelen doen we niet.

 

Mijn uitgangspunt is een op maat gemaakte zwangerschapsreportage die aansluit bij wat bij je past qua stijl en locatie. Dat betekent dat ik erachter moet zien te komen wat jij mooi vindt. Ik vraag mijn modellen vaak om een klein moodboard te maken met foto’s die ze mooi vinden. Je vindt tegenwoordig overal beeldmateriaal dus dat is een mooie en vlotte manier om achter jouw stijl te komen. Vervolgens gaan we met dat moodboard samen een locatie bepalen en stuur ik je een PDF met een stappenplan. Dit stappenplan kun je per pagina volgen en er staat uitgebreid in beschreven wat je qua kleding en styling kunt doen voor het meest perfecte resultaat.

 

Na een goede voorbereiding en de shoot zelf nemen we afscheid en kun jij gaan uitrusten van je harde modellenwerk. Ik stuur je op de dag zelf altijd een sneakpreview en na ongeveer een week lever ik je de hele serie (50+ bestanden) via wetransfer. Je krijgt dan via de email een link waarbij je heel gemakkelijk alle bestanden op je computer, tablet of mobiele telefoon kunt downloaden. Super easy. Je hoeft bij mij niet te kiezen welke foto’s je wil hebben, want je krijgt de hele serie. Kiezen en zwangerschapshormonen gaan niet samen 😉

 

In ons dagelijks leven maken we veel foto’s. Vooral met onze mobieltjes. Hartstikke leuk want ook op die manier leg je mooie momenten vast. Toch is het jammer dat we bijna nooit meer foto’s laten afdrukken. Tegen een meerprijs kan ik een mooi mini album voor je maken. Dat zijn kleine albumpjes van 15 x 15 cm met een selectie van de mooiste foto’s uit de serie. Meestal maak ik een opzetje en kun je wijzigingen aanbrengen als je foto’s wil wisselen. Zo’n albumpje kost 75 euro.

Lieve woorden

Wij hebben een zwangerschapshoot gedaan bij Lisa, op een prachtige locatie buiten. We zouden het bijna omschrijven als een gezellig avondje uit. Onze zoon was er ook bij en ook hij heeft het super naar zijn zin gehad, mede door hoe Lisa hem bij de shoot betrok.
De foto’s zijn ook nog eens geweldig geworden, alles is prachtig vast gelegd.

 

Elise

” En ineens is het alsof jij er altijd al was. “

Jouw zwangerschapsshoot kost 1 euro. Dit is inclusief:

 

  • 2 a 3 uur fotografie op locatie
  • uitgebreide PDF met kleding- en stylingtips
  • reiskosten binnen 15 km van 1706 AG
  • 50+ digitale bewerkte bestanden op hoge resolutie
  • let op: weekendtoeslag van 40 euro voor shoots in het weekend

Wat kun je nog meer verwachten als we samen aan het werk gaan?

 

  • een ontspannen shoot waar ik je doorheen loods
  • mijn oergezellige gebabbel (best of all)
  • mooi weer natuurlijk!
  • maar bij slecht weer verplaatsen we de shoot (kosteloos natuurlijk)
  • ik werk op basis van vertrouwen en werk dus niet met aanbetalingen

Mijn kind

 

Oneindig telbaar

en dan nog veel meer

tot de maan en weer terug

en dat twee miljoen keer

De hele wereld

wel twaalfduizend keer rond

Dat ik zoveel liefde had

wist ik niet

voordat

JIJ

bestond

 

© brievenbusgeluk